Le Camping de la Plage giver dig mulighed for at betale reservationsgebyr online. Hvis du ønsker det, modtager du en personlig kode, som skal indtastes på siden Betal reservationsgebyr.

Le Camping de la Plage anvender det sikre betalingssystem LCL til modtagelse af betalinger med følgende bank- eller betalingskort: CB, Visa og MasterCard.

SSL-teknologien (secure Sockets Layers), som anvendes til sikring af overførsel af data via internettet og protokollen HTTPS (HyperText Transfer Protocol Secure) garanterer, at de indsamlede data ikke kan opsnappes på svigagtig vis. Serveren er godkendt og dataene krypteres.

Når forbindelsen er sikret, viser browseren en hængelås, almindeligvis i venstre side af adressefeltet og nederst på siden. Adresse i browserfeltet vil starte med "https".

LCL anvender den sikre tjeneste 3D Secure for VISA og MasterCard. Denne yderligere kontrol over for kundens bank bekræfter, at kunden også er indehaver af kortet. Banken sender kunden en kode til engangsbrug, pr. SMS, hvorefter kunden indtaster denne kode på LCL-siden.

Enhver transaktion gennemføres direkte på bankens sikre server. Le Camping de la Plage beholder aldrig et kortnummer.

Restauranter

Skønne gourmetoplevelser morgen, middag og aften...

Opdag