Strand

Dit ophold i strandkanten

Med deres beliggenhed mellem Sainte-Maxime og Saint-Tropez er strandene ved Grimaud blandt de smukkeste i Var. Det fine sand, en overdådig natur og enestående sol.

Nyd disse usædvanlige rammer med det flotte panorama, der åbner sig over havet. Således kan du enten sammen med familien eller vennerne forskønne din solbrune hud, nyde en picnic i skyggen af en fredet natur og dele uforglemmelige øjeblikke ...

For de gæster, der har valgt skovens skygge, fører en bred tunnel dem sikkert til stranden uden at de behøver at forlade campingpladsens område.

 

Aktivitetsområder

Her er alt til faget hørende for jeres adspredelse: legepladser til glæde for de små, tennis og petanque for de større, eller cykeludlejning for hele familien.

Legeplads

Legeplads

Du kan roligt lade dine små børn lege under din overvågning på vores legeområde, beliggende skovdelen af campingpladsen.

Tennis

Tennisbane

Du kan reservere en tennisbane i campingpladsens reception, hvis der er ledige tider, for 10€ pr. time. Så hvis du holder af tennis, må du hellere huske din ketcher!

Pétanque

Petanquebane

Der er to baner til "pétanque" eller "boules" gratis til rådighed med direkte adgang fra dyrehaven og tennisbanen. En særligt provencalsk og hyggelig aktivitet!

Kæledyrszoo

Dyrepark

Når du slentrer omkring på det kæmpemæssige område, vil du opdage en dyrepark for foden af bakken til stor glæde for børnene!

 

Cykler og elektriske løbehjul

Til en tur på stranden eller i omegnen. Glem alt om bilen!

Lej cykler eller elektriske løbehjul i receptionen på Camping.

Cykeludlejning

Tag på opdagelse i omegnen i fri luft.

Talrige cyklestier snor sig i området omkring campingpladsen i retning mod Sainte-Maxime eller Saint-Tropez, men du kan lige så hurtigt nå kanalbyen Port Grimaud (ca. 5 minutter), eller du kan også vove dig ud på de mere kuperede veje omkring Gassin eller Grimaud!

Det er en fremragende måde at slippe for sæsonens køer at tage en tur langs vandet eller at tage på opdagelse i de små, omliggende byer, og dyrke lidt sport på samme tid ...

Husk at reservere cyklerne 24 timer i forvejen i receptionen (såfremt der er ledige cykler).

Du kan finde frem til cyklestier nær campingpladsen i dokumentet herunder, som er et uddrag af cyklistforbundets og de grønne ruters publikationer (Schéma National des Véloroutes et Voies Vertes du département du Var - ÉDITION 2015).


Cykeludlejning
Alle
|
Strand
|
Fritid
Se alle billeder og videoer

Aktiviteter i nærheden af campingpladsen

Golf, karting, bowling, jet-ski, ridning, dykning...

Opdag